h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: L´Ajuntament ha reaccionat

La comedianta tortosina

18.9.06

L´Ajuntament ha reaccionat

Estic contenta de vore com l´Ajuntament, sigue perque llig los blocs, sigue perque li han arribat queixes per un altra via, ha retirat los contenidors del mig del barranc de la llet i els ha posat davant mateix de l´entrada a l´esglèsia, dixant encara los contenidors de brossa selectiva al mig del barranc.
Suposem que per a que estos siguen també arretirats, necessitarem que la barrancada d´un pròxim any sigue molt més forta i pugue emportar-sels fins al desguàs.
I no penseu que això no pot passar, perque als noranta, quan també va baixar ple lo barranc de la llet, l´aigua se va emportar fins i tot camions que estaven aparcats al barranc.
Si algun dels municipals pogués vindre de quan en quan, sol de quan en quan, per a impedir que els cotxes i els camions aparquessen al barranc, los veïns de Sant Llàtzer també ho agrairien i si de passo, multessen als cotxes que dia si i dia també aparquen al mig de l´antiga carretera Barcelona, potser evitarien que ho tinguessen de fer després de que hi hagués hagut algun accident.