h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: LOS CICLISTES TRENQUEN RELACIONS EN L’ALCALDE DE TORTOSA

La comedianta tortosina

25.10.06

LOS CICLISTES TRENQUEN RELACIONS EN L’ALCALDE DE TORTOSA

Velòdrom cobert de la veïna ciutat de València.



Los clubs ciclistes tortosins, en una antiguitat molt més llarga que l’actual alcalde, el Sr. Sabaté i que el Sr. Lahosa, han decidit després de reunions improductives, d’insults gratuïts, de falta de respecte democràtic, i de troles varies, trencar definitivament relacions unilaterals amb l’alcaldia de Tortosa.
El Sr. Adolfo Giner ha dit que ara ja no volen de cap de les maneres que s'enderroque el velòdrom i que ans al contrari demanaran que Tortosa, com a referent del territori, fasse el possible per a cobrir-lo i millorar-lo.
Han decidit també, no tornar-se a reunir sinó és amb tots els demés grups municipals.
Perquè?

Pos per que al Sr. Alcalde se li ha vist lo llautó per totes bandes.

Sr. Lahosa. Com vosté ha dit moltes vegades, números canten. No es pot fer un velòdrom en 1.300.000 €. Vaigue a endevinar quan costa un velòdrom i vosté mateix se'n donarà conte que no baixa de quatre milions. I a més, vosté diu que en estos diners mos farà ademés tot un centre de tecnificació esportiva de ciclisme. Pos que barat compra vosté Sr. Lahosa! Què em passarà la botiga?

L’última entrega d’este culebró, la va protagonitzar ell mateix, lo Sr. Sabaté, mentin a la ciutadania dient-li que faria un nou velòdrom (sense aportar els diners necessaris) en paral·lel al gran palau d’aigües que vol fer al lloc de l’actual. Així es pensava que sortia al pas de les demandes dels grups ciclistes que, sense fiar-se’n d’ell, volien que primer es fes lo nou velòdrom de Vinallop ans d’enderrocar l’actual.

I feen bé en no fiar-se’n, perquè el Sr. Sabaté al contrari de lo que predica per tot Catalunya lo seu partit “FETS NO PARAULES”, està duen a terme des de fa ja molt de temps tot lo contrari “PARAULES NO FETS”.

1 Comments:

  • At 6:23 p. m., Blogger ess said…

    mentides i més mentides de sabaté, lahosa i sus muchachos. Segurament el velòdrom que construiran serà de FEBER.

     

Publicar un comentario

<< Home