h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: CAROD-PRESIDENT DE CATALUNYA A L'OMBRA?

La comedianta tortosina

10.11.06

CAROD-PRESIDENT DE CATALUNYA A L'OMBRA?

CAROD PRESIDENT DE CATALUNYA A L'OMBRA

Ahir a la tarda, en la manifestació contra el tripartit que és va fer a la plaça Sant Jaume, es van sentir crits com:

  • Heu traït Catalunya
  • On són les mans netes?
  • Botiflers!

Jo per la meua part, he decidit donar un vot de confiança a ERC. Perquè? Pos perque penso que la gent de Carod, veritablement ha decidit este pacte per anar a favor de Catalunya i que, potser sí que amb CIU les coses tampoc haguessen pintat molt millor.
Una cosa que em preocupa és que este matí, a una entrevista que li han fet a Carod per la ràdio a RAC 1 ha dit que el seu partit és per davant de tot d’esquerres, ans que independentista i republicà.
Este discurs crec que no és gens positiu per a la gent que sentim per damunt de tot al pais i que voldríem vore ans de morir-mos un país completament sobirà.
I és molt perillós perque ja en este eleccions un partit polític com es lo Partit Republicà Català, manifestament independentista, ha tret tot i no tenir cap repercussió mediàtica al contrari de Ciutadans, uns 5000 vots, i crec que a hores d’ara, ens trauria molts més.


Penso continuant donant suport a ERC, en la vista posada en un futur que espero que no sigue molt llunyà.

Però este vot de confiança no serà de cap manera gratuït. Temes com:

  • Les seleccions catalanes
  • Los pressupostos generals de l’estat
  • Lo desplegament de l’estatutet
  • Les vegueries
  • La Fira de Frankfurt

Que per a mi són cabdals per al país són irrenunciables.


Carod és un gran polític, extremadament preparat, que ha tingut d’aguantar un atac constant i injustificat a la seua persona pel sol fet de defensar unes idees que als demés los hi feen nosa.


A ningú se li escapa que Montilla té si més no, un perfil més aviat baix, li falta do de paraula i no és un bon representant per a Catalunya.

Totes estes mancances les pot arribar a suplir perfectament un Carod enfortit i recolzat per la gent. Potser així aconseguirem un catalanisme a l’ombra, tenint un president a l’ombra, fins que arribe els dia de la sobirania absoluta.