h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: RICARD FORÉS VOL FER A TORTOSA EL MATEIX QUE A FET A LA GENERALITAT LA CÚPULA DE ERC.

La comedianta tortosina

29.1.07

RICARD FORÉS VOL FER A TORTOSA EL MATEIX QUE A FET A LA GENERALITAT LA CÚPULA DE ERC.

RICARD FORÉS VOL FER A TORTOSA EL MATEIX QUE A FET A LA GENERALITAT LA CÚPULA DE ERC.

Indubtablement, les coses continuen igual o pitjor per a tots aquells que tenim un sentiment sobiranista envers el nostre país.

Després de la declaració de intencions que l’alcaldable de ERC a Tortosa, ha fet a algun medi de comunicació, no hi ha dubte, que les coses després de les eleccions municipals, canviaran de mal en pitjor.

A on podem anar pos los que mos sentim republicans i independentistes?

CIU a demostrat que tampoc és vàlida per a reivindicar cap proclama soberanista. Mai ho ha fet estan al poder i mai ho farà en un futur.

ERC ha perdut la R i la C. Ara tan sols li preocupa ser al govern, destacant la E i deixant que una pluja fina agrane tot lo demés.

Jo li dic a Ricard Forés lo mateix que va dir el President de la Generalitat Lluís Companys.
“les reivindicacions socials ja les defensen moltíssima gent arreu del món, les reivindicacions catalanes només les defensarem els catalans”

Nous partits despunten com a promesa de futur, dins i fora de ERC.
El corrent de Carretero
El Partit Republicà Català http://www.independentistes.cat/indexcat.php
Unitat Nacional Catalana http://www.unitat.org/
Partits que estan pujant com l’escuma.

Potser si que no tindrem altre remei que apuntar-mos-hi.

4 Comments:

  • At 6:42 p. m., Blogger Gustau Moreno said…

    Podeu llegir l'entrevista completa a Ricard Forés al diari El Punt del 28 de gener de 2007 i al bloc La Marfanta (lamarfanta.ppcc.cat)

     
  • At 10:08 p. m., Blogger Adam said…

    ... realment creus que el PRC, partit per ex-PI o els ex-espinaltians, o unc, partit procedent de crupuscles nacional-socialistes, son el futur de catalunya .... quina merda de futur ens espera

     
  • At 2:19 a. m., Blogger Núria Menasanch i Martí said…

    Carretero sí que t'agrada? Com que encara és de ERC. O tampoc, perquè s'atrevix a criticar a la cúpula. Deu ser de dretes!
    Mira, consevol partit que em digue que vol fer el referendum per la autodeterminació, per a mi és benvingut. I lo demes són punyetes!

     
  • At 9:21 a. m., Blogger ess said…

    Ja veus Núria com està el pati.De totes formes jo crec que Ricard preferirà entendres amb Ferran Bel que no amb el dictador i intransigent Joan Sabaté. No creus?. Almenys a Tortosa li aniria bé.

     

Publicar un comentario

<< Home