h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina

La comedianta tortosina

2.3.07


Comunicat enviat per la PDE a ebrencs.


Plataforma en Defensa de l'Ebre

Us fem arribar aquest comunicat fet per Josep Sabaté , membre de la PDE que va patir una acusació que sempre hem pensat que ha estat injusta i falsa. Realment, les coses s'han posat al seu lloc.

Fem arribar el nostre reconeixement a Josep i la mes entranyable felicitació a la seva familia i els seus amics i amiques que sempre l'han recolçat.

La lluita per la defensa del Riu i del territori es veu engrandida per la participació de persones que com Josep demostren una capacitat enorme d'estima i dedicació per un futur millor per a les Terres de l'Ebre.

Josep Sabaté absolt !


el dia 28 de febrer es va saber que Josep Sabaté , membre de Jóvens en Defensa de l'Ebre i de la Plataforma en Defensa de l'Ebre , acusat d'agredir l'exdelegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre Francesc Sancho, ha estat absolt de tots els càrrecs.

Josep va ser acusat d'un delicte d'atemptat contra l'autoritat i d'una falta de lesions per la qual cosa li demanaven dos anys i sis mesos de presó. En el judici que va celebrar-se el 22 de gener de 2004 van demanar 540 euros de multa per ser " autor responsable d'una falta de respecte i consideració deguda a l'autoritat" i com autor "d'una falta de lesions", sentència que es va recòrrer.

Des de la Plataforma en Defensa de l'Ebre i des de Jovens vam entendre aquest judici contra Josep Sabaté com un intent de criminalitzar i escarmentar el moviment antitransvasista i en especial els jovens.

Avui , desprès de gairebe cinc anys d'aquell 11 de Juliol de 2002, podem assegurar que no hem fet ni un pas enrera. Josep ha estat absolt i continuem lluitant amb il.lusió, defensant el Riu i el territori alhora que ens solidaritzem amb totes les persones que per la seva lluita pateixen repressió.

Lo Riu és vida !

Ni un pas enrera

Josep Sabaté