h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: ERC HA COMENÇAT LA CAÇA DE BRUIXES

La comedianta tortosina

20.3.07

ERC HA COMENÇAT LA CAÇA DE BRUIXES




Sincerament crec que a ERC ho tenen tot lligat i ben lligat. Ara han vingut a fer la llista municipal aquí a Tortosa. Una llista imposada des de Barcelona.


Despuracions, depuracions i més depuracions, tan a la Generalitat com a les municipals. Carretero ho te més negre que l'estalzim!






Puigcercós cessa un dels signants del manifest de Carretero

El Govern ha decidit cessar el director general de Funció Pública, Joan Plana, tres mesos després del seu nomenament. Segons informa l'Avui, Plana ja va treballar a la conselleria de Governació quan l'encapçalava Joan Carretero, durant el govern de Pasqual Maragall, i el nou tripartit va optar per tornar-lo a nomenar.Des de la conselleria han explicat a Plana que ja no hi compten perquè les prioritats del departament en aquesta legislatura han canviat i perquè hi ha diferències d'"encaix" a l'equip. Plana considera que durant el seu mandat s'han negociat lleis fonamentals amb l'Estat i que, d'ençà que el van nomenar, la conselleria "ha fet un esforç per definir un model de funció pública nacional". Plana recorda l'aprovació del Llibre blanc de la funció pública .


Segons Plana, que remarca que no se'n va precisament content perquè ell no ha presentat pas la dimissió, aquestes prioritats podrien haver canviat ara. "No vull pensar que el meu cessament té res a veure amb les meves simpaties per Joan Carretero", apunta Plana. L'alt càrrec, nomenat el 30 de novembre, és un dels signants del primer manifest de l'exconseller republicà, Manifest-Esquerra.cat. I no amaga la seva simpatia pel contingut del manifest del corrent que ara impulsa Carretero, crític amb el paper d'ERC al govern.


Sosté que seria positiu que la formació posés en marxa un procés de debat intern.