h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA DEL RC A TORTOSA

La comedianta tortosina

27.4.07

PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA DEL RC A TORTOSA


Article publicat a la web nacional del Partit Republicà Català, avuí 27 de abril 2007
http://www.partitrepublicacatala.cat/

Ahir 26 d’abril, dijous, a Tortosa, capital de les Terres de l’Ebre, se va fer l’acte de presentació de la candidatura de la Sra. Núria Menasanch i Martí, com a cap de llista del partit Republicà Català (RC).
Segons la seua cap de llista, la candidatura s’ha format davant l’abandó manifest del sentiment sobiranista de partits com CiU i ERC.
A l’acte, hi van assistir, el president del partit, Sr. Agustí Soler, com també alguns dels 21 components que la candidata per a l’alcaldia de Tortosa va presentar.
Llista formada per gent, majoritàriament, apolítica, de totes les edats, des dels 21 anys fins als 83 anys, de totes les classes socials, i representants dels barris i les pedanies de Tortosa.
Nogensmenys, i després de donar les primeres pinzellades dels seu programa per Tortosa, el qual passava per un recolzament incondicional a la Plataforma en Defensa de L’Ebre; Menasanch va volgué dir que això no serviria de res si ans no es canviava la manera de fer política.
Per a tal fet, va advocar per les llistes obertes, la limitació dels mandats i per la creació de mecanismes de sanció als partits polítics que no porten a terme el programa promès a la ciutadania.
També va dir que RC era l’únic partit a Tortosa que podia assegurar, avui per avui, que no pactaria amb cap partit que tingués la seu a Madrid, i va animar als altres partits a fer públics els pactes preferencials, que ja tenen amb altres partits, i així deixar d’enganyar a la ciutadania.

1 Comments:

  • At 2:53 p. m., Blogger Marc said…

    Benvolguda Núria,
    Et desitjo molta i molta sort! Tant de bo obtinguis l'acta de regidora.
    Un petó!!!!

    Un santcugatenc

     

Publicar un comentario

<< Home