h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: COMUNICAT DE PREMSA DE RC

La comedianta tortosina

13.4.07

COMUNICAT DE PREMSA DE RC



Lo RC inicia el seu desembarcament a Tortosa després de converses i reunions mantingudes amb persones involucrades en el mon independentista en diferents àmbits, desenganyats per la renuncia del projecte autodeterminista de formacions com CiU i ERC.
Al mateix temps, mos mostrem il·lusionats per fer front a un repte tan gegantí i considerem que només el RC pot impulsar el projecte independentista avui per avui.
Los impulsors del RC provenim de múltiples i diferenciades opcions polítiques i alguns hem passat per CiU, ERC, PI, PSAN i d´altres, d’associacions i col·lectius amb el mateix tarannà independentista
Lo RC defensa i defensarà a tots los pobles i ciutats, lo dret de Catalunya a l´autodeterminació i a fer possible que el dia que el Partit Republicà Català assoleixi representació al Parlament, aconseguir una majoria parlamentaria integrada per partits que defensin el dret a l´autodeterminació i convocar al poble català a celebrar un referèndum per la independència, com ja han fet altres nacions. Aquest es el primer punt de la llista d´objectius del RC a nivell Nacional.
Al mateix temps, us informem que en lo pròxims dies, es realitzarà la presentació oficial de la Candidatura del PRC a les municipals de Tortosa , que contarà amb la presencia del President nacional del RC sr. Agustí Soler

Núria Menasanch i Martí
Cap de llista de RC a Tortosa

Tortosa, 13 d’abril de 2007

2 Comments:

  • At 7:58 p. m., Blogger PETATS A ULTRANÇA said…

    Respecto molt la teva decisió de formar part d'aquest partit i espero equivocar-me però aquest partit no el veig aigua clara.
    Que sorgeixi un partit amb els mateixos ideals d'ERC, amb força pasta darrera i que es creï i automàticament vagi a les eleccions i formi llistes agafant gent a cabassos per fer llistes ho trobo una mica si no sospitós si que una mica estrany i sembla que la seva finalitat sigui la de restar vots a ERC i prou.
    Tinc un conegut ex militant del PI que va anar a les llistes del PRC a les anteriors eleccions i no els va votar o sigui que no sé ben bé quin projecte vol crear realment aquest partit.
    Si la finalitat és fer el màxim de llistes se'n sortirà prou bé perquè hi ha força gent disposada a fer llistes però per fer un partit a llarg termini i que ocupi un espai electoral crec que han fet les coses massa ràpid i mal fetes.
    Potser la finalitat és aquesta o potser m'equivoco no ho sé ja es veurà.
    De totes maneres et desitjo sort i a veure si surts elegida si no alcalde almenys com a regidora.

     
  • At 1:06 a. m., Blogger Núria Menasanch i Martí said…

    vigilant l'entorn,
    moltes gràcies. Mos anirem veien igualment per aqui. I jo, continuaré visitant la teua pàgina. Com sempre.
    Salutacions cordials,
    Núria

     

Publicar un comentario

<< Home