h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: LA COMEDIANTA TORTOSINA ARRIBA A LA SEUA MÀXIMA AUDIÈNCIA

La comedianta tortosina

25.5.07

LA COMEDIANTA TORTOSINA ARRIBA A LA SEUA MÀXIMA AUDIÈNCIA



Fa pocs dies, me vaig col·locar un contador al bloc. Estava encuriosida per saber si algú llegia les meues dèries o si estava tan sols parlant en la paret.
Ahir, la comedianta tortosina va arribar a la seua màxima audiència, més de 50 entrades úniques. Oh! Alegria! Oh! Sorpresa! Resulta que el que diu lo partit Republicà Català sí que interessa a la gent!
Si com s’ha demostrat, la cosa va així, com és que als mitjans de comunicació ebrencs, tant públics com privats, no els interessa el que diem?
Com és que el Punt m’ha fet fins a dos entrevistes gravades i no han sortit per cap lloc, i si han sortit, tan xicotetes que ningú les ha vist?
Com és que per al bloc "La Marfanta" vam deixar d'existir des de fa temps?
Com és que ràdio Tortosa no s’ha dignat ni tan sols a vindre a la nostra presentació de programa i no mos ha demanat fer un tall de veu per a demanar el vot, fent vore que ho feia, tallant d’una entrevista que m’havia fet al principi de campanya?
De que tenen temor? Quines pressions estan rebent? Això és democràcia?
La gent té dret a saber.
A poguer decidir.
A saber que si vota ICV, ERC o Independents, és lo mateix que votar a Sabater. Que l’únic que estan fent ara és fer comèdia, dient que estan en contra dels camps de golf i a favor de les escoles bressols i que això és irrenunciable.
Qui s’ho creu? Què no eren irrenunciables quan estaven al govern de Tortosa i van continuar escalfant-se les cadires?
Un partit com RC, que no vol la professionalització de la política, que assegura que no farà a Sabater alcalde, que vol llistes obertes, referèndums locals per a democratitzar l’ajuntament, i sobretot treballar per la independència des de l’ajuntament, no interessa donar-li veu.
Natros no pactarem en ningú que no accepte de debò la nova cultura de l’aigua i que no recolze totes les accions de la Plataforma en defensa de l’Ebre. Sinó aconseguim arribar a un acord amb això, vos assegurem que mos quedarem tranquil·lament a la oposició fent pactes puntuals per Tortosa i la nova cultura de l’aigua.
Vos demano, que el diumenge anésseu tots a votar, ans d’anar a la platja, ans de pujar a la muntanyeta, ans de sortir a aquella excursió que teniu des de fa temps programada en los amics.
Perquè si no anem a votar, no podrem canviar res, tot continuarà igual.
Anem a trencar els números! Números que ja tenien fets ans de la campanya.
Per un canvi de debò.
Voteu partit Republicà Català!

9 Comments:

  • At 12:52 p. m., Blogger Unknown said…

    Jo no estic gens d'acord amb tu. Els mitjans informen. La propaganda electoral és propaganda. I en qualsevol cas, hauries de demanar -si no ha estat així-, que els mitjans públics hagin fet la publicitat que us tocava.
    La Marfanta no us ha deixat de banda, si tens en compte que Gustau es va casar i ha estat dues setmanes sense escriure-hi. Bé, la veritat és que ell mateix pot respondre't millor que jo. Ara bé, no em negaràs que cadascú al seu bloc escriu lo que li sembla -com tu-, i que en el cas de Gustau, ha reflectit allò que ell creu que és destacable, no?

    D'altra banda podríem discutir sobre el programa del RC. Em sembla un programa que va encapçalat amb un eslògan populista, utilitzant el tema de la capital, que ja saps que desperta sentiments patriòtics a les dues ciutats més importants de l'Ebre. Mentres alguns volem deixar de banda aquestes discussions estèrils, altres ho veuen com una font d'obtenció de vots. I podríem parlar sobre lo que diu l'apartat d'immigració del RC, més propi d'un partit de dretes, per no dir de la PxC, que no pas d'un partit republicà i d'esquerres.

    Això que escric ho dic a títol individual, no com membre de cap llista política.

     
  • At 1:41 p. m., Blogger Núria Menasanch i Martí said…

    manel zaera,
    justament avuí a la pag 2 de la Veu de L'Ebre surt una noticia falsa sobre RC a Tortosa.
    Exactament diuen, que a Tortosa no es presenta cap dona alcaldable.
    Si això no és enganyar i desinformar al poble ja me diras tu lo que és.

     
  • At 3:37 p. m., Blogger Unknown said…

    Doncs tens el dret a rectificació. Primer jo em posaria en contacte amb ells i aclarir-ho.

     
  • At 4:07 p. m., Blogger Núria Menasanch i Martí said…

    Manel,
    Jo entenc que com no t’hi has trobat no ho pots saber, però ans de parlar, primer hauries hagut d’informar-te preguntant-me.
    RC s’ha mogut i molt: comunicats de premsa, rodes de premsa, presentacions de programa ...etc
    Cartes entregades fins i tot en mà. Clar que tot això no ho pots saber perquè no hem sortit en lloc.
    Quan la periodista de ràdio Tortosa, diu que demana, avui, el vot als candidats i me fa un tall de veu tret d’uns entrevista que em va fer a principi de campanya, tu no pots saber que lo que dic a la ràdio no està gravat d’avui mateix.
    Per a fer lo comunicat de premsa després del debat, vaig haver d’acassar als periodistes i tan sols vaig poguer aconseguir que me’n vinguessen dos, i per que els vaig anar a buscar al moment.
    Lo primer que he fet és picar a la Veu de l’Ebre per a dir-los-hi que la informació que donaven era falsa. M’han dit que ho rectificarien al pròxim número, que curiosament és després de les eleccions.
    I jo no estic parlant de propaganda electoral, sinó de fer arribar a la gent, lo nostre missatge, que pot agradar més o menys, com tu molt bé has dit, però que tan RC com lo poble tenen tot lo dret a sentir.
    Per un altra banda, escolta a la gent, i voras com hi ha molta gent d’esquerres que en lo tema de la immigració pensa igual que RC. Si has llegit lo nostre programa, natros diem que volem que es destine lo 0’7% del producte interior brut per al tercer mon. Això era una promesa incomplerta del teu partit les anteriors eleccions. Això és ser de dretes?
    Gràcies

     
  • At 5:02 p. m., Blogger feréstec said…

    Ser de dretes o d'esquerres no es valora per si es vol donar el 0'7 % al tercer món, perquè molta gent que és solidària activament et dirà que això és pur assistencialisme i que el que calen són altres coses...

    Però no parlaré de política exterior. El teu discurs sobre immigració és molt proper al de la PxC i al d'UNC i això no és precisament ser d'esquerres.

    El teu posicionament amb l'ordenança del civisme també va ser molt clar.

    Necessitem polítiques socials que posen remei als problemes reals, no necessitem més gent incendiària i populista que només veu problemes amb la immigració però no posa solucions. Ara mateix el principal problema, no ho oblidem, el tenen les persones que han de marxar dels seus països i aquí... el problema que tenim és més estètic que real, perquè la inseguretat és algo subjectiu i manipulable.

    Hi ha persones que veuen perillar la seua cultura, potser caldria que s'esforcessen per treballar en immigrants i vore les ganes que tenen de ser tractades i tractats com persones d'aquí i que se'ls exigeixi el mateix que a la gent d'aquí. Jo pateixo per la cultura dels Països Catalans i el perill no està en la immigració, la nostra identitat perilla però per l'actitud de les catalanes i dels catalans.

    Per tant anem en compte en com anem incendiant i utilitzant la immigració perquè finalment tothom acabarem amb el convenciment que la immigració és perillosa i llavors, i només llavors, sí que tindrem un problema greu de xenofòbia i convivència.

     
  • At 6:01 p. m., Blogger Unknown said…

    Hola novament. Jo t'he publicat coses que m'has enviat al bloc de les Municipals. No sé els altres espais però, he intentat publicar allò que m'han fet arribar. Tu has posat l'exemple de l'error de La Veu de l'Ebre i no has dit que ja havies contactat amb ells perquè rectifiquessin -si encara no ho havies fet potser hagués estat millor fer-ho i escriure després-. Jo t'he vist, avui mateix, a El Punt.

    Sobre el tema de la immigració, allò que hagi fet el PSC fins ara vas i li expliques al conseller de torn o a qui sigui. Jo no estic afiliat a cap partit ni he estat votant incondicional de ningú. Ara vaig en una llista política, primera vinculació política que tinc, amb la qual cosa fer referència al passat és fer suposicions que no tenen fonament. I, de tota manera, insisteixo que faig comentaris a títol individual. El discurs sobre la immigració que feu estaria molt bé si no fos que remarques que no voleu veure la cultura tortosina es fongui amb la dels nouvinguts, o que voleu evitar un 50% d'immigrans a la ciutat. A mi això em sembla un discurs, si no vols de dretes, sí una mica demagog o populista. Tens el remei per evitar l'arribada d'immigrants? Estem en un territori on la nostra cultura és immaculada i no s'ha barrejat mai amb altres? Ostres, jo que pensava que estem en una terra on al llarg dels segles s'han barrejat tantes i tantes cultures...

     
  • At 10:27 a. m., Blogger Adam said…

    sobre el 0,7 la comunidad foral de Navarra, és la única de l'estat espanyol que dona el 0,7 i està governada per UPN (la marca del PP a Navarra).

    de polítiques econòmiques en un món capitalista, dificilment se pot trobar diferència entre esquerres-dretes, la única diferència son les polítiques socials. i voler diferènciar la gent pel seu origen és augmentar el trencament social i per tant fer política de dretes.

     
  • At 11:11 p. m., Blogger Unknown said…

    Este comentario ha sido eliminado por el autor.

     
  • At 11:18 p. m., Blogger Manel said…

    Hola,

    Fa uns minuts he escrit, però ho he fet des d'una adreça electrònica que no era la meua.

    Només volia dir que jo demà votaré al RC.

    Bona sort.

     

Publicar un comentario

<< Home