h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: RC diu que votar ERC és lo mateix que votar a Sabater.

La comedianta tortosina

23.5.07

RC diu que votar ERC és lo mateix que votar a Sabater.



Lo partit Republicà Català, que es presenta per primer cop a les municipals de Tortosa, ha sofert una campanya dura. No deixa de ser curiós que un partit al que alguns mitjans han anomenat de mediàtic, tingue problemes seriosos en poguer fer arribar el seu missatge a la ciutadania. Crec, sincerament què perquè et penges quatre vegades més que un altre partit a les faroles de Tortosa, la gent no et votarà més o menys. I si els partits creuen lo contrari, crec que tenen en molt poca consideració al poble. Què es pensen que no podem pensar per natros mateixos? Un altra cosa molt diferent és que la informació que el Partit Republicà Català volia fer arribar al poble, fos deliberadament tapada i censurada. Hem hagut de patir, destrosses de cartells a les poques hores d’haver estat posats (per cert, prou alts per a necessitar una escala per arribar-hi). Però el grau màxim d’esta situació va arribar amb lo gran debat que es va fer a l’auditori Felip Pedrell al qual no mos van deixar participar. Potser tenien temor d’una dona?
Tot i així, i després d’escoltar atentament un debat ensopit i extremadament avorrit, en el qual, los partits se repetien amb programes meravellosos i en moltes ocasions completament calcats uns dels altres, un debat, en el qual, ningú va voler explicar clarament a la ciutadania los seus pactes preferencials que després de les eleccions, quan tots s’haiguen tret ja les caretes, tots vostès sabran per fi; vam pensar que tampoc era tan estrany que no mos vulguessen al debat. Un partit com lo partit Republicà Català que avisa clarament que ERC tornarà a fer alcalde al Sr. Sabater, de la mateixa manera que ha fet president de la Generalitat al Sr. Montilla, i que deixa ben claret que ell, al contrari que ERC, no pensa pactar amb cap partit espanyolista, no interessa al debat. Un partit com RC, que vol llistes obertes, limitacions de mandats a 8 anys, que es digen, ans de les votacions, clarament los pactes preferencials, per a no enganyar més a la ciutadania i que vol mecanismes de sanció als partits que en–son-demà de les eleccions, ja no se’n recordaran d’estos programes de contes de fades, no interessava que pogués parlar als debats.
Tot i així, lo partit Republicà Català, i tota la seua llista, amb Núria Menasanch al cap davant, està content d’haver pogut participar en lo joc democràtic i creu que ha estat una experiència molt enriquidora. Nogensmenys, demana per a este diumenge que la gent participe en les votacions per a intentar canviar de veritat les coses des de la base.
PER CATALUNYA, TORTOSA ÉS CAPITAL !!!!