h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: PACTE NACIONAL A TORTOSA!

La comedianta tortosina

19.6.07

PACTE NACIONAL A TORTOSA!


Article publicat a la revista ebrenca Estel
Acabem de saber que per fi s’ha produït lo desitjat pacte nacional a Tortosa (CiU + ERC). Des d’este humil apartat, no puc fer res més que felicitar als Sr. Ferran Bel i al Sr. Ricard Fores.
Ara no toca parlar d’altres qüestions, com per exemple, si els protagonistes d’este pacte s’han vist més o menys obligats pels números a pactar entre ells. Ara, toca, saber guanyar. Ser magnànim amb los perdedors i no mirar endarrere sinó endavant.
Mirar de complir les promeses fetes durant la campanya als tortosins i a les tortosines, que han deixat clar amb lo seu vot, que volen una Tortosa transversal i catalanista. Que han deixat clar que volen, un ajuntament que treballe per a fer una Catalunya més independent i per a fer una Tortosa cruïlla dels Països Catalans.
El nostre partit, RC, amb los més de 160 vots darrere,(3 vegades més vots dels que va tindre a Tortosa, fa tan sols uns mesos, amb les autonòmiques, a on ne va obtenir 50), que li donen força per a poguer parlar, estarà vigilant, durant estos quatre anys, que les promeses se compleixen i que este pacte soberanista, que per fi s’ha produït a Tortosa, mos serveixe sense cap mena de complexos, per a ensenyar a la resta de Catalunya que els catalans són molt més forts quan s’uneixen, que no quan se divideixen. Que la qüestió de dretes i esquerres és un enganya bobos al que ja no estem disposats a jugar i que ans de xupar-mos la sang amb impostos i amb imposicions castellanes, estem disposats a treballar, tots junts, per a que algun dia, Catalunya, pugue dir-li a tothom que és un pais lliure.
Moltes felicitats a tots!

Núria Menasanch i Martí

1 Comments:

  • At 6:31 p. m., Blogger Ricard said…

    Espanya ens és un mal negoci. Ploma a ploma quedarem desplomats.

     

Publicar un comentario

<< Home