h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: CONGRÉS NACIONAL DEL PRC

La comedianta tortosina

17.11.07

CONGRÉS NACIONAL DEL PRC



Avuí se celebra el Congrés Nacional del partit Republicà Català. Lo partit ha experimentat darrerament un gran increment en militants i lo més interessant és que gràcies a les noves tecnologies (internet) ho ha fet per tot el territori.
La nova campanya electoral "Adéu Espanya!" que portarà a les pròximes eleccions generals espanyoles ja està donant molt que parlar. Gent emprenedora i amb idees clares com esta del PRC és la que necessita el país. Gent que creu en llistes obertes i en acabar amb la oligarquia dels partits que són xicotetes dictadures dins d'una democràcia baix mínims. I per damunt de tot (dretes-esquerres) amb la indepèndencia de Catalunya. Creem en la unió de tots els catalans, del color que siguen. enfront dels castellans. Ells sí que ho tenen clar a l'hora d'unir-se per Espanya. PP i PSOE a l'hora de la veritat sempre han anat de la maneta en totes estes qüestions i han aplicat fidelment allò de "divide y vencerás". Diem prou a esta situació!
Jo no he pogut assitir al Congrés Nacional per malaltia però des d'aquí vull encoratjar-los per a seguir treballant pel país. Endavant! Vos necessitem!
Visca Catalunya lliure!