h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: ERC A DELTEBRE VOTA EN CONTRA DE LA MANI

La comedianta tortosina

30.11.07

ERC A DELTEBRE VOTA EN CONTRA DE LA MANI

ERC a les Terres de L'Ebre han perdut definitivament lo nord i de passo la C de Catalunya. Marca blanca del PSOE directament. Ja vos va bé promoure camps de golf i tota la pesca, ja.


Gervasi Aspa, amb Carod, en una imatge d'arxiu
Publicat a e-noticies.
El President de la Federació d’ERC a les Terres de l’Ebre i alcalde de Deltebre, Gervasi Aspa, ha votat en contra d'una moció presentada per CiU al Ple Municipal Ordinari de l'esmentada localitat per donar suport a la manifestació organitzada per la Plataforma Pel Dret a Decidir. En la votació per admetre la moció, presentada per CIU, a discussió del Ple Municipal, l’equip de govern de Deltebre, format per ERC i el PSC, ha votat en contra d’acceptar a tràmit la moció.

3 Comments:

  • At 1:15 p. m., Blogger Adam said…

    espero que rectifiques. la manipulació d'enoticies.

    ciu va voler presentar de manera extraodinaria aquesta moció. Però no va dir de que es tractava, per tant no va acceptar, ja que s'havia d'aprovar que entrés al ple, per comissió de govern.

    Pareix mentida que en lo intel·lectual que vas, encara cregues les mentides d'enotícies.

     
  • At 4:08 p. m., Blogger Núria Menasanch i Martí said…

    No entenc les teues explicacions i tos i que no penso votar ni ERC ni CiU a les generals, tampoc entenc que no s'intente unir a tots los catalanistes del pais enfront dels partits espanyolistes que sí que s'uneixen.
    De totes maneres, si los d'ERC a Deltebre volieu de veritat recolzar la mani suposo que hi vau diguer participar tots, no? Gervasi també? Tu Roquet també hi vas anar?

     
  • At 12:48 p. m., Blogger Adam said…

    roquet.raco@gmail.com

    envia'm el teu mail o numero de telèfon i t'ho explico.

     

Publicar un comentario

<< Home