h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: HERIBERT BARRERA LAMENTA LA SUPEDITACIÓ D'ERC ALS SOCIALISTES

La comedianta tortosina

4.12.07

HERIBERT BARRERA LAMENTA LA SUPEDITACIÓ D'ERC ALS SOCIALISTES



Bloc de Joan Piñol:http://joanpinyolmora.blogspot.com/2007/08/heribert-barrera-lamenta-la-supeditaci.html
Heribert Barrera lamenta la supeditació d’ERC als socialistes i reclama un canvi de direcció al seu partit

En declaracions al matí de Catalunya Radio, l’expresident d’ERC i també del Parlament de Catalunya, el molt Honorable Heribert Barrera, a acusat directament Carod Rovira i Joan Puicercós de ser el responsables de la supeditació excessiva d’ERC als socialistes i ha demanat que se’ls rellevi.
Barrera opina que ERC ha de fer un tomb estratègic i prescindir de la supeditació al president Zapatero a canvi de res, o a canvi del menys preu més absolut, l’expresident del Parlament també ha acusat el govern espanyol d’actuar "amb la perspectiva que Catalunya se l’ha de tractar com una colònia" i de menystenir-la en matèria d’inversions.
També sosté que l’experiència del Tripartit ha comportat un desprestigi per Catalunya i una campanya de l’Estatut molt mal plantejada i molt mal portada que ens ha deixat en una situació pitjor que abans de començar.
Aquests son els motius que el fan demanar públicament una rectificació de l’estratègia i un canvi en la direcció al seu partit, sense que això signifiqui eliminar ningú o prescindir de ningú