h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: L’ENEMIC ESTRENY FILES!

La comedianta tortosina

3.12.07

L’ENEMIC ESTRENY FILES!


Pos sí, veritablement pareix que la mani del dissabte los hi a fet mal. Vaticino un acostament entre el PP i el PSOE-PSC davant de la gran pujada de l’independentisme. Von recordeu de quan mos dien que no votéssem que no a l'estatutet perquè també ho votava el PP?
Los socialistes mos diuen que hi vam anar enganyats. Que allí no es va protestar per les infraestructures sinó que va ser un clam de l’independentisme. Lo PP tres quarts del mateix, dient que no vam fer cap manifest en contra d’ETA per l’atentat i que vam anar en contra d’Espanya. TV3 bombardejant contínuament en contra de la mani i donant veu als socialistes tant lo divendres com lo dilluns, quan justament van ser los que no hi van participar. Los contertulians del Cuni, en contra de la mani i del pobre Hèctor Bofill que no l’han deixat ni parlar. No m’estranya que haigue acabat dient-los-hi que quan Catalunya haigue aconseguit la independència tots los que ara diuen que no ho són diguen que sí que ho eren, igual que els franquistes durant la transició. Ja vos ho fareu! Los hi ha dit quan a constatat que no volen acceptar l’evidència de que l’independentisme és cada vegada més fort i que això los hi pot explotar a la cara si ho intenten amagar.
Per altra banda, los socialistes d’aquí, periodistes, polítics i de més addictes al règim ebrencs, s’estan tornant més localistes que mai, acostant-se als plantejaments de ciudadanos i al PP. Perquè salvant les cantades dels de ERC a Deltebre i del president de la federació, Gervasi Aspa, en contra de la mani, tots los demés te diuen que si han anat a la mani i no has anat a l’assemblea de les plataformes que es feia al mateix moment, és que estàs en contra del territori. O sigue, que si vols tindre el dret a decidir per Catalunya, no pots voler lo dret a decidir de les Terres de L’Ebre. Quina argumentació més estranya! Jo considero que també estic defensant el territori quan he anat a la mani de Barcelona. Perquè justament van ser los sociates de les Terres de L’Ebre los que mos van demanar el sí a un estatutet que mos avortava la vegueria i que deixava la porta lliure a qualsevol transvasament que es pogués plantejar en un futur des de Madrid.
Com se deia la plataforma que convocava la manifestació? Què ho han oblidat? Pos jo els faré memòria, es deia “Plataforma pel dret de decidir”. Quines entitats i partits polítics recolzaven la manifestació del dia 1? Ara resultarà que Catalunya 2014 no és independentista, o Catalunya Acció, o Sobirania i Progés, o les CUP o PRC...etc,etc. Va home! Pos si tots estava ple d’estelades! Que jo hi vaig ser, i vaig vore amb los meus propis ulls. Milers de centenars de persones cridant independència. Inclòs los que eren a la vora mirant, votaven quan cridàvem espanyol lo que no vote. Lo que me va arribar al cor va ser una velleta que mirava la mani (al menys tenia 80 anys, anava en gallato) que quan vam cridar: Segue, segue, segue, espanyol lo que no segue! Ella, com va poguer se va acotxar perquè no es volia quedar dreta.
Per a que després vaiguen dient estos sociates que hi vam anar enganyats!

7 Comments:

  • At 5:05 p. m., Blogger Ricard said…

    Al veure tota aquella riada de gent vaig comprendre que Catalunya no està acabada, tenim dignitat i orgull per assolir la independència.
    El dia que els catalans entenguem que el PSOE i el PP són les dues cares de la mateixa moneda, que són els enemics de Catalunya, els nostres enemics, llavors la independència anirà rodada i no tindrà aturador.
    Però mentre veiem les esquerres espanyoles com amics del poble català serem esclaus.

     
  • At 1:57 p. m., Blogger alferza31 said…

    Pos jo si que hi vaig anar "enganyat", si la manifestació va ser per "demanar la independència".

    Lo que no sabia fins ara és que jo no sóc un bon català per no ser independentista.

    Quanta demagògia barata !!!!.

     
  • At 1:59 p. m., Blogger alferza31 said…

    Pos jo si que hi vaig anar "enganyat" si la manifestació es va convocar per demanar "la independència".

    Lo que ignorava fins ara és que no sóc un bon català pel fet de no ser independentista.

    Quanta demagògia barata !!!.

     
  • At 3:07 p. m., Blogger Núria Menasanch i Martí said…

    En canvi Montilla i el PSC sí que van saber vore de què anava la mani i consequenment se van quedar a casa.

     
  • At 7:14 p. m., Blogger alferza31 said…

    Ni vaig "botar", ni vaig "segar".

    Això vol dir que no sóc bon català ??.

    Recordo que ja m'hi vas classificar per escriure en castellà...

    I dels 750000, res de res. És cert que hi havia molta gent, però ni tants ni tan calbs.

    Jo hi vaig anar perquè vull que les competències (totes) en matèria d'infraestructures l'Estat espanyol les traspase a Catalunya ja.

    Ni més ... ni menys.

     
  • At 8:09 p. m., Blogger Núria Menasanch i Martí said…

    Mira si l'estat espanyol ara li traspassa les infraestructures a Catalunya sense tindre la mà a la caixa, això sirà un desastre.
    Tan sols te recomanaria que ans d'anar a una manifestació, miresses bé a on te fiques i les plataformes que les convoquen.
    Lo teu president ben bé que ho va fer i per això no hi va anar.

     
  • At 8:28 p. m., Blogger alferza31 said…

    Comedianta, assegurar que el nostre President no va anar a la manifestació pels convocants, com a mínim és dubtós, per no dir demagògic i sense sentit...

    Per una altra banda, jo en cap moment vaig llegir ni escoltar ningú que parlés d'independència quan es va convocar la mani. El lema es referia al caos d'infraestructures...

    I si volieu manifestar-vos demanant l'independència de Catalunya, esteu en el vostre dret, però no enganyant a ningú.

    De totes maneres, gràcies pel consell. D'ara endavant filaré molt prim a l'ajuntar-me amb segons quins companys, que pel que s'ha vist no són de fiar.

     

Publicar un comentario

<< Home