h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: TOTHOM A L'ASSEMBLEA DE LA PDE!

La comedianta tortosina

19.4.08

TOTHOM A L'ASSEMBLEA DE LA PDE!


Esta tarda és l’assemblea de la PDE. Des d’aquí vull fer una crida a tothom per anar-hi. Sigue del color que sigue, del partit que sigue, d’esquerres o de dretes, alt o baix, gros o xocotet, porte bigoti o vaigue rapat, estigue en tot d’acord en la plataforma o tan sols en part..., tothom és benvingut.
Per què és tan important que participéssem en esta assemblea?
És important perquè, a part de que tots los ulls estaran ficats allí, natros som molt pocs. Se mos ha dit que natros tan sols som 150.000 enfront dels més de 5 milions que són a Barcelona.
Pos bé, primerament reivindicar que estos més de 5 milions que mos volen posar al sac dels transvasistes no ho són pas tots, de transvasistes. Com ho demostra el fet que el president del meu partit, sr. Agustí Soler i una bona representació del RC, vindrà a participar a l’assemblea per a donar lo seu recolzament a la PDE, i com també ho demostra el fet dels molts comentaris i enquestes que s’han rebut d’arreu del país a favor de les Terres de l’Ebre i en contra del transvasament.
Però també és important perquè si natros, los 150.000 que diuen que som, mos unim, posant la defensa del territori per davant de les ideologies i de rancúnies personals i individuals, serem més que suficients per a tornar a derogar este transvasament tan injust per a les nostres terres, nogensmenys com ja ho vam fer no fa tants anys.
Som-hi, pos! Endavant les atxes! Esta tarda tothom a l’auditori com un sol home (o dona). Que per a n’això som de l’ordre de l’atxa! Les dones ja ho vam fer una vegada i ara ho tornarem a fer! Hi depèn la supervivència de les nostres famílies!

1 Comments:

  • At 5:31 p. m., Blogger Unknown said…

    Jo estare aquesta tarde i tant que estare, amb tot el meu seny i la meva rauxa. Ni una gota ni una gota mes.

     

Publicar un comentario

<< Home