h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: AQUEST 18 DE MAIG, TOTS A AMPOSTA CONTRA EL TRANSVASAMENT AMB EL PARTIT REPUBLICÀ CATALÀ

La comedianta tortosina

13.5.08

AQUEST 18 DE MAIG, TOTS A AMPOSTA CONTRA EL TRANSVASAMENT AMB EL PARTIT REPUBLICÀ CATALÀ



12 de maig 2008

Aquest diumenge 18 de maig cal donar suport a la Plataforma en Defensa de l’Ebre i hem de ser presents tots a la manifestació que se celebrarà a Amposta a les 12 del migdia al parc dels Xiribecs.

Aquesta proposta de transvasament dels governs espanyol i tripartit català per intentar solucionar el problema de la sequera és el darrer capítol de la incompetència, desídia i menyspreu d’aquests governs contra la nació i el territori catalans.

Tant el govern espanyol com el de la Generalitat de Catalunya no han tingut cap mena d’escrúpol a l’hora enganyar –com tantes vegades han fet– la població del nostre país i, molt especialment, la gent de les Terres de l’Ebre, incomplint també el pacte signat pels senyors Montilla, Carod i Saura en què es comprometien a no traspassar ni una gota d’aigua de l’Ebre.

Així mateix, des de fa ja mesos han muntat una campanya de manipulació de l’opinió pública amb la total connivència d’uns mitjans de comunicació cada dia més dependents de les directrius que arriben des del poder polític.

Representants del Partit Republicà Català (RC) vam assistir a l’assemblea de la PDE celebrada a Tortosa el passat dia 19 d’abril en senyal de suport a les seves justes reivindicacions, que també són les nostres, i allà ens vam comprometre a fer-los costat en la gran manifestació del proper dia 18 de maig.

Per tot això us animem a apuntar-vos a l’expedició i que ho feu extensiu als vostres familiars i amics.

Hem de demostrar als ulls del món que som molts els qui no estem disposats a permetre que es destrueixi la nostra terra; que som molts els qui cridarem ben fort: No al transvasament! i Defensem la terra, mori el mal govern!

Poseu-vos en contacte amb organitzacionacional@partitrepublicacatala.cat per organitzar l’anada a Amposta.

Som-hi tots!!!