h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: Entre 20.000 i 30.000 persones es manifesten a Amposta contra el transvasament de l’Ebre

La comedianta tortosina

19.5.08

Entre 20.000 i 30.000 persones es manifesten a Amposta contra el transvasament de l’Ebre




Entre 20.000 i 30.000 persones es manifesten a Amposta contra el transvasament de l’Ebre

19 de maig 2008
El passat diumenge 18 de maig, entre 20.000 i 30.000 persones es van manifestar a Amposta contra el transvasament de l’Ebre. El Partit Republicà Català també hi va ser i va formar un bloc propi que encapçalava una pancarta amb el lema “Defensem la terra. Mori el mal govern!”.
Així mateix, el nostre partit hi va repartir milers de fulls volants en els quals denunciàvem la situació de què és víctima la població de les Terres de l’Ebre pel que fa referència a la manca de serveis i infraestructures bàsiques, acusàvem el govern tripartit d’haver manipulat informativament la població amb la intenció de presentar els ciutadans de les Terres de l’Ebre com uns insolidaris només per oposar-se al transvament i manifestàvem la nostra oposició al fet que el sud del Principat de Catalunya sempre és el lloc on s’acaben emplaçant aquelles instal·lacions que no vol ningú més: petroquímiques, nuclears, línies d’alta tensió… i ara, també, un cementiri de residus nuclears per a tot Espanya i un magatzem subterrani de gas.
Ja n’hi ha prou!
Ni espoli econòmic ni espoli ecològic!