h2 class="sidebar-title">Vínculos La comedianta tortosina: LOS SRS. GERVASI ASPA I LLUÍS SALVADOR RECOLZEN LES DECLARACIONS DEL SEU PRESIDENT DE PARTIT A DELTEBRE

La comedianta tortosina

13.5.08

LOS SRS. GERVASI ASPA I LLUÍS SALVADOR RECOLZEN LES DECLARACIONS DEL SEU PRESIDENT DE PARTIT A DELTEBRE

Per a què mos serveixen estos polítics ebrencs que l'únic que fan quan ve este senyor és mirar de sortir a la foto?
I estos són los que diuen que continuen a la cadira per a defensar el territori?
Va home!
L a PDE ha d'anar amb la llei a la mà i des-fer este transvasament que segons ells mateixos ja està fora de la llei (decretazo), perquè ja no estan en emergència nacional.
Carod amb Lluís Salvador i Gervbasi Aspa a la platja de la Marquesa.
Foto: L.M.
Carod-Rovira defensa la construcció de la canonada del transvasament a Deltebre
Tot i les pluges dels darrers dies, el vicepresident diu que s'ha de fer l'obra però que només s'usarà en cas d'emergència
LURDES MORESO. Deltebre
El vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, va defensar ahir la construcció de la canonada que connectarà la xarxa del Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) amb la d'Aigües Ter Llobregat (ATL), tot i que les pluges dels darrers dies han millorat sensiblement les reserves d'aigua dels embassaments de les conques internes. «Si continua plovent, aquesta canonada no serà per portar aigua de l'Ebre a Barcelona, sinó per dur la de Barcelona al Camp de Tarragona», va manifestar Carod-Rovira a Deltebre.
No comparteixen la tesi del vicepresident del govern els alcaldes ebrencs d'ERC que reclamen que es congele el projecte d'interconnexió de xarxes, i avancen que participaran en la manifestació de diumenge contra el transvasament.

El govern no acceptarà la moratòria que reclama la Fundació Nova Cultura de l'Aigua encara que les reserves hídriques continuen augmentant. És a dir, que la construcció de la canonada per permetre la prolongació del minitransvasament fins a l'àrea metropolitana de Barcelona sembla que no té aturador. Va ser el vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, qui ahir va refermar des de Deltebre la voluntat del govern d'executar aquestes obres, tot i que segons el vicepresident només es farà servir la canonada en cas d'emergència. «La canonada hi ha de ser, però només s'utilitzarà en cas que s'arribe a la situació d'emergència», va manifestar Carod-Rovira, que va recordar que el decret aprovat per l'Estat només preveu l'aportació d'aigua de l'Ebre en cas que els embassaments estiguin per sota del 20% de la seua capacitat.
D'altra banda, el vicepresident de la Generalitat va insistir en el caràcter reversible de la canonada. «L'obra pot servir només per al contrari del que s'havia dit», va dir Carod-Rovira en referència a la possibilitat que la nova infraestructura es faci servir per portar aigua de les dessalinitzadores cap al Camp i l'Ebre.
Amb tot, el vicepresident de la Generalitat va assegurar que respecta la gent de l'Ebre que es manifesta contra la interconnexió de xarxes.
La Plataforma en Defensa de l'Ebre ha convocat una manifestació per diumenge que ve a Amposta.

1 Comments:

  • At 11:12 a. m., Blogger tirant said…

    la canonada se farà i no portarà aigua, només que comenci a baixar la merda de flix pel riu, els de tarragona compraran l'aigua als del nord.


    lleidatà pràctic.

    pd a més. es pot fer l'obra i no utilitzar-se. l'objectiu ja estarà fet. fer unes obres. que algú les cobri.

     

Publicar un comentario

<< Home